McGregor gaat groen

Vanaf 12 mei 2009 ligt de eerste eco-verantwoorde collectie voor heren van McGregor in de winkels. De eco-chique lijn is het resultaat van een samenwerking met groene glossy Green.2 en ligt in de schappen van alle shops van McGregor en bij de Bijenkorf.

Zoals wel vaker het geval is bij biologisch verantwoorde kleding, zijn de kleuren van de eco-collectie van McGregor niet bepaald flitsend. Grijs, zand en off white staan centraal in de lijn met summer essentials zoals t-shirts, polo’s, hooded sweaters en shorts. Maar dat is eigenlijk helemaal niet verkeerd, gezien de modekleuren van dit seizoen….

Green.2 by McGregor is niet de eerste keer dat het Nederlandse modemerk milieuvriendelijk bezig is. Zo is het bedrijf aangesloten bij de Fair Wear Foundation, de organisatie die er op toe ziet dat toeleveranciers veilige en menselijke arbeidsomstandigheden handhaven. En sinds 2007 wordt er geen (echt) bont meer in de collecties gebruikt. Nu nog een groene damescollectie?

Lees ook:Model Angela Lindvall gaat voor evergreen
Lees ook:Alles over duurzame mode op Modevoormorgen.blogspot.com
Lees ook:McGregor introduceert nieuw winkelconcept in Amsterdam
Lees ook:Dutch Spirit is groenste modemerk
Lees ook:Nicolette van Dam sluit internationaal modellencontract met McGregor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>