Alles over duurzame mode op Modevoormorgen.blogspot.com

Wat hebben Emma Watson, Lady Gaga en C&A met elkaar gemeen? Ze komen allemaal aan bod op Modevoormorgen.blogspot.com, de eerste Nederlandse modesite met dagelijks nieuws over verantwoorde kleding.

‘Ik was jarenlang hopeloos verslaafd aan designer brands’, bekent journalist Lynsey Dubbeld, die Modevoormorgen.blogspot.com in juni startte. ‘Maar anno 2010 kunnen we de ogen niet meer sluiten voor de milieubelastende, oneerlijke en dieronvriendelijke kanten van de kledingindustrie. Bovendien is groene mode absoluut hip geworden.’

Op de blog van Modevoormorgen vind je wekelijks het laatste nieuws met betrekking tot duurzame, groene mode. De artikelen gaan onder meer over fair trade, diervriendelijke mode, recycling en green warriors. Zo publiceerde de blog op de Dag van de Duurzaamheid, 11 november, vijf tips om je garderobe groener te maken.

Steeds meer modelabels richten zich op duurzaamheid. Met haar blog bewijst Lynsey Dubbeld dan ook dat eco-fashion hartstikke trendy kan zijn. Modevoormorgen is de eerste Nederlandstalige blog over fair fashion en informeert fashionista’s hoe zij op een zinvolle én modieuze manier kunnen bijdragen aan het vergroenen van de modewereld.

Lees ook:Nieuwe fashionblogger
Lees ook:Fashion.blog here I am!
Lees ook:Hoe duurzaam is Nederlandse mode?
Lees ook:Win een JWLZ armband die geluk brengt
Lees ook:McGregor gaat groen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>