Jeans in een dip?

Levi’s ziet de omzet flink dalen. In het eerste kwartaal van 2009 lag de winst 50% lager dan in dezelfde periode het jaar ervoor, meldt Fashion United. Vooral in Europa en de Verenigde Staten werd verlies gedraaid. Met de recessie vervangen consumenten hun jeans nauwelijks, denkt de jeansgigant.De penibele situatie van Levi’s, die in de Verenigde Staten werd gecompliceerd door het faillissement van twee voor het merk belangrijke retail outlets, is opmerkelijk. Want jeans zijn misschien wel dé zomertrend van dit jaar.

Vooral de boyfriend jeans en recht-toe-recht-aan-modellen (die zo verdacht veel lijken op de klassieke 501) zijn must-haves. Bovendien bevat de huidige zomercollectie van Levi’s ook die o zo aantrekkelijke shorts. Er is dus alle reden om aan te nemen dat het met die omzetcijfers van Levi’s wel goed komt…

Op de foto: Pleated short uit de zomercollectie van Levi’s.

Lees ook:Levi’s® lanceert ‘Live in Levi’s®’
Lees ook:Fendi showt op de Chinese Muur
Lees ook:G-Star populairder dan Diesel en Levi’s
Lees ook:Rocklegende Debbie Harry treedt op in de nieuwe Levi’s® 505™C jeans
Lees ook:LINDA. EN LEVI’S VIEREN 2E NATIONALE JEANSDAG

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jeans in een dip?

  1. Denimgirl

    Wel een heel eenvoudig en kort stukje, om te vertellen dat de jeans in een dip zit….! En voor een fashionblog lijkt het mij meer dan logisch om de jeanstrends fashionable te omschrijven….erg kort door de bocht dit!

      /   Reply  / 
  2. Suzan

    Maar het gaat toch niet om de jeanstrend? Dit stuk heeft als onderwerp dat Levi’s de omzet ziet dalen. Niets meer en niets minder… dus je kritiek vind ik niet terecht Denimgirl.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>