Win kaarten voor de Amsterdam Fashion Week

 

 

 

 

Ben je geen modejournalist, vrienden met de ontwerper of sponsor dan wordt het helaas erg moeilijk om een modeshow tijdens de fashion week bij te wonen. Maar gelukkig worden er zo vlak voor de AIFW op heel wat sites kaarten weggegeven.

 

 

 

 

Voor een enkeltje front-row bij de modeshow van END moet je even naar de site van ELLE of ELLEgirl surfen. Fashionscene geeft kaarten weg voor de show van Antoine Peters. En Glamour geeft kaarten weg voor maar liefst 4 shows: Iris van Herpen, EnD by Eva en Delia, Emily Hermans of Haruco-Vert. Good luck!

Mocht je nou nergens kaarten winnen, trek dan je meest AIFW-Fähige outfit uit de kast, meng je met de fashioncrowd en probeer met een stalen ik-hoor-erbij-gezicht gewoon binnen te sneaken bij een (niet al te populaire) modeshow. Proberen kan altijd…

Lees ook:In de eigen winkel in plaats van op de catwalk van de AIFW
Lees ook:Win kaarten voor de Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Lady Gaga draagt Iris van Herpen
Lees ook:Lady Gaga draagt Iris van Herpen tijdens avondje uit
Lees ook:Modevrouwen in Viva’s 400

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win kaarten voor de Amsterdam Fashion Week

  1. monique

    marieke, voor welke show geeft fashionblog kaarten weg? *wink* sta je trouwens wel morgenochtend om half tien op het CS voor de perspresentatie en de minishow van Percy?? foto’s maken hoor, voor je blog!

      /   Reply  / 
  2. anne

    Op ELLE.nl geven ze kaarten weg voor EnD, Iris Van Herpen, Oilily, én Fashion in Film!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>