Modevrouwen in Viva’s 400

In Viva’s lijst van de 400 meest succesvolle vrouwen van Nederland komen de nodige fashionista’s voor. Van modeontwerpster Iris van Herpen tot Claudia Bruil-Willemsen van Kleertjes.com.

Wat hebben modejournaliste Anyouk Tan, ontwerpster Iris van Herpen en Supertrash-eigenaresse Olcay Gulsen met elkaar gemeen? Ze staan allemaal in de tweede editie van de Viva 400. Dit alternatief voor de Quote 500 verscheen in oktober 2009 in het tijdschrift en zet 400 vrouwen in het zonnetje die op verschillende terreinen succes hebben.

Onder de ondernemers, wetenschappers, creatievelingen, tv-talenten, uitgevers en topsporters in de Viva 400 staan de nodige modemensen. Modeontwerpsters Monique van Heist, Marcha Hüskes, Emily Hermans, Ilja Visser, Bibi van der Velden en Maartje Hoogland vallen het meest op. Maar tot onze grote trots prijkt ook Joke Bom, het brein achter webwinkels watMooi en watLief en columniste van Fashion.blog.nl, op de Viva 400.

Wil jij ook in de lijst der lijsten staan? Als je een succesvolle vrouw van maximaal 38 jaar oud bent, kan iemand je opgeven voor de Viva 400 die in 2010 verschijnt.

Op de foto: Beeld van de website van Viva

Lees ook:Lady Gaga draagt Iris van Herpen tijdens avondje uit
Lees ook:Dom Pérignon Methamorphosis by Iris van Herpen
Lees ook:Lady Gaga draagt Iris van Herpen
Lees ook:Barry Atsma kroont VIVA400-vrouwen 2015
Lees ook:Dutch Fashion Awards maakt genomineerden 2010 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>