Dit is de confectielijn van Percy Irausquin

Percy Irausquin presenteerde gisteren en vandaag voor het eerst zijn confectielijn ‘ Collection PRC' op de Modefabriek in de Rai Amsterdam. Ik was reuze benieuwd naar zijn vertaling van Percy-glamour binnen een confectielijn en ging even een kijkje nemen.

 

 

 

Ik moet zeggen dat het best even wennen was om Percy's handschrift terug te zien in soms ietwat oppervlakkige confectiejurken,blouses en jeans. Zo te zien had hij flink wat van zijn creativiteit moeten inleveren om niet alleen een creatieve, maar ook een hele commerciële collectie neer te zetten. Althans, dat gevoel kreeg ik bij de helft van zijn collectie. Wel leuk, maar het voegde niet echt iets toe aan het huidige aanbod.

Daarentegen zag ik ook een paar prachtige ontwerpen hangen zoals we van Percy gewend zijn. Met mooie, diepheldere kleuren, chique stoffen en vrouwelijke pasvormen. Kijk, daar zitten wij nou op te wachten! Gelukkig voor Percy en de Zantman Modegroep verliep de beurs veel beter dan verwacht. Hopelijk gaat het nu allemaal wel een keertje goed,want ik gun het die jongen ontzettend graag.

Lees ook: Percy Irausquin is back!

Lees ook:AIFW: Prins Percy is ook goed in confectie
Lees ook:Een jaar na de dood van Percy Irausquin
Lees ook:Het gaat weer goed met Percy
Lees ook:Percy Irausquin komt online
Lees ook:Percy Irausquin showt opnieuw sprookjesjurken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>