Dit is de nieuwe Percy Irausquin

We hebben er een tijdje op moet wachten, maar de eerste schetsen van Percy Irausquin's nieuwe Pret-a-porter collectie in samenwerking met Zantman Modegroep zijn binnen. Hopelijk wordt deze collectie net zo speciaal als zijn to-die-for couturejurken die ik in september van dit jaar al heb mogen bewonderen tijdens zijn show.

‘Collection PRC', zo heet zijn nieuwe collectie. Althans voorlopig, want als Percy zijn rechtszaak met Steve te Pas wint mag hij gewoon weer zijn eigen naam gebruiken. De collectie is gemaakt voor typische modevrouwen die opzoek zijn naar high-end mode met een feminiene touch.

Dit resulteert uiteindelijk in een collectie vol sexy, zwierige jurkjes, city-chic blouses en flattering broeken. Maar natuurlijk zijn er ook een reeks avondjurken met zijn typerende handschrift in de collectie opgenomen. Want ja, geen avondjurken, geen Percy-collectie!

Maar er komt nog meer! Ook zal Percy zich storten op eyewear en accessoires ( ik ben reuze benieuwd!!) en on top of it wordt er ook een Collection PRC cosmeticalijn gelanceerd. Erg overtuigd ben ik nog niet, maar ach je moet alles een keer geprobeerd hebben. En commercieel gezien is het natuurlijk erg slim! Een Percy-jurk kan niet iedereen betalen, een Percy lippenstift wel….

 

Lees ook:Percy Irausquin komt online
Lees ook:Dit is de confectielijn van Percy Irausquin
Lees ook:Een jaar na de dood van Percy Irausquin
Lees ook:AIFW: Prins Percy is ook goed in confectie
Lees ook:Het gaat weer goed met Percy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit is de nieuwe Percy Irausquin

  1. Ramiro

    Ik zou graag mijn steunbetuiging willen geven aan percy om deze moeilijke dagen wat aangenamer te maken maar zijn website is niet bereikbaar. Jammer, maar bij deze; Succes lieve schat, ga ervoor en blijf vechten voor je naam! Wat er ook gebeurt, je talent en inspiratie wat in je kop zit kunnen ze niet van je afprocederen! Veel success in de komende, moeilijke weken.
    Ramiro, Friends & Family!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>