Bring it on, Benetton!

Eindelijk is er een winkel die begrijpt dat niet alle wereldburgers de hele zomer op een zonovergoten strand doorbrengen.

Want ook al vergaap ik me aan de leuke zomermode, de kleding die ik vorige zomer zo enthousiast had ingeslagen heb ik in september zo goed als ongedragen op kunnen bergen. Het was alsof het jaargetijde zomer ons land had overgeslagen.

Heel leuk allemaal hoor, die korte broekjes, sexy jurkjes met dunne bandjes en zwierige rokken. Maar met een Nederlandse zomer heb ik toch behoefte aan wat anders, vrees ik. En Benetton komt met de oplossing.

De collectie van vestjes, truitjes en tops gemaakt van cashmere en katoen is niet alleen leuk maar ook praktisch en dus draagbaar. Want een vestje over een mooie jurk is in ons klimaat geen overbodige luxe. De collectie is, zoals we gewend zijn van Benetton, te verkrijgen in allerlei mooie kleuren, maar ook in wit, grijs en zwart. Wat mij betreft dus een must have.

Mocht je afreizen naar de dichtstbijzijnde Benettonwinkel, bereid je dan wel even voor op het doen van wat impulsaankopen. Want een sleutelhanger als deze is moeilijk om te laten liggen als je eenmaal lekker aan het shoppen bent…

Lees ook:Benetton lanceert United Dreams parfum voor heren
Lees ook:Benetton in de lift ondanks dalende omzet
Lees ook:HANRO presenteert een nieuwe basic collectie voor mannen
Lees ook:Essie lanceert cashmere matte nagellakcollectie
Lees ook:Vivienne Westwood strijdt tegen klimaatverandering

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>