Deze zomer slaan we spijkers met koppen

Deze zomer zijn er weer nieuwe manieren om ons in spijkerstof te hullen. Hoe vaak we het ook aantrekken, saai zal het niet snel worden. Zeker niet als we de tips van Vogue ter harte nemen…

Dunne jeans, of hele wijde, zijn geschikt om te dragen bij de gouden accessoires deze zomer. Een gouden tasje, een goudkleurige riem of een paar sandalen zorgt ervoor dat je outfit eruit springt.

In verschillende collecties zijn verder de tassen in spijkerstof ook terug te vinden. En Karl Lagerfeld heeft een geweldige sandaal ontworpen, ook in spijkerstof. Zelfs gilletjes zijn er, al zou ik dat zelf wat minder snel aantrekken. De echte denimliefhenster zal hem zeker in haar kast hebben!

Een andere manier om een nieuwe draai te geven aan de spijkerstof is door het te combineren met bloemenprints. Er zijn bijvoorbeeld tassen van spijkerstof met een bloemenprintje te vinden; stoer, maar ook vrouwelijk en zacht. Of je trekt een paar schattige ballerina’s met bloemenprint aan onder je jeans.

Lees ook:Celebs gaan voor boyfriend jeans
Lees ook:De denimtrends voor aankomend seizoen
Lees ook:Mode of misser: Opgerolde broekspijpen
Lees ook:Witte laarzen hoeven helemaal niet wit te zijn
Lees ook:Catwalktrends SS2010: spijkerstof is altijd in de mode

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Deze zomer slaan we spijkers met koppen

  1. sab

    dunne jeans?? bedoel je daar soms skinny jeans mee? ;-) niet al te letterlijk vertalen he…

      /   Reply  / 
  2. max

    slim/tight jeans en inderdaad geen dunne jeans…..

      /   Reply  / 
  3. Elina

    Die ‘dunne’ jeans zijn mij echt een raadsel. Waarom is dit in godsnaam een trend? Werkelijk niemand, behalve Kate Moss misschien, staat het. Zeker voor hollandse meiden met wat meer heupen is dit echt een onflatteuse look. Ziet er niet uit. Ik begrijp niet waarom vrouwen als schapen achter trends aanlopen zonder te kijken of het ze wel goed staat.

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    Precies. Voor de vrouwen met brede heupen is onder meer een bootcut jeans geschikter. Trends hoef je niet per slot van rekening nooit klakkeloos over te nemen.

      /   Reply  / 
  5. femmie

    niet alle vrouwen in nederland hebben brede heupen hoor!!

      /   Reply  / 
  6. Danielle

    Gelukkig niet! Maar als je weet dat het merendeel van de nederlandse vrouwen maat 42 heeft…wat op zich prima is, maar tenger is anders.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>