Victoria’s Secret model doet poging tot zelfmoord

Noemie LenoirTopmodel Noemie Lenoir (30), onder andere bekend van campagnes van L’oreal en Victoria’s Secret, deed afgelopen week een poging tot zelfmoord. Lenoir werd zondag gevonden in de bossen  rondom La Celle-Saint-Cloud in Frankrijk.

Lenoir zou in het huis van haar ex-vriend, voetballer Claude Makelele, met wie ze een zoontje van 5 heeft, een mix van medicijnen en alcohol hebben ingenomen. Ze belde vervolgens wel een ambulance om te melden dat ze zich erg ziek voelde, maar belde de ambulance later ook weer af. Daarna zou ze naar het bos zijn gegaan.

De Franse politie bevestigt de vondst van een bewusteloze 30-jarige vrouw. Lenoir werd naar het ziekenhuis gebracht waar ze werd behandeld voor vergiftiging. Het zou nu een stuk beter met haar gezondheid gaan.

Lenoir en Makelele waren sinds 2003 samen en hadden een turbulent liefdesleven. Het model werd later verliefd op multimiljonair Carl Hirschmann. Hij raakte in opspraak door zijn avontuurtjes met zeer jonge modellen, die hij op video vastlegde en later zou hebben gebruikt als chantagemiddel. Lenoir’s zorgen om hem zouden hebben geleid tot haar destructieve gedrag.

Bron: Daily Mail

Lees ook:Anorexia model Isabelle Caro (28) overleden
Lees ook:Frans Molenaar (74) overleden
Lees ook:Modellen worden steeds jonger
Lees ook:Victoria Beckham bevallen van eerste dochter
Lees ook:Naomi Campbell mishandelt chauffeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>