ASICS organiseert Running Casting tijdens Parijse Marathon

ASICSASICS organiseert tijdens de Paris Marathon op 11 april 2010 de eerste Live Running Casting ooit. Deze Live Casting wordt gehouden voor de nieuwe hardloop kledinglijn voor vrouwen genaamd AYAMi.

Tijdens de marathon van Parijs zal een team van fotografen de deelnemende vrouwen fotograferen in het heetst van de strijd, halverwege de marathon. AYAMi benadrukt hiermee de manier waarop zij schoonheid ziet: niet te vinden in een goedgevulde make-up tas, maar in doorzettingsvermogen en kracht van vrouwen. De winnares van deze Live Casting wordt het nieuwe gezicht van de AYAMi campagne 2011.

Ben je al ingeschreven voor de Paris Marathon en wil je graag mee doen aan de Live Running Casting van AYAMi, schrijf je dan hier in.

Wil je meedoen aan de Live Running Casting, maar heb je je niet ingeschreven voor de Paris Marathon? Niet getreurd, ASICS geeft hier ook nog een aantal startbewijzen weg.

ASICS: fashion & function
De ontwerpen, high-tech materialen, felle kleuren en prints van ASICS zorgen voor een collectie waar zowel sportfanaten als fashionfreaks warm voor lopen. De kleding van AYAMi is functioneel en fashionable en is vanaf maart verkrijgbaar bij gespecialiseerde hardloopwinkels.

Lees ook:ASICS’ Live Running Casting groot succes
Lees ook:Maffe Marathon bij de Bijenkorf gestart
Lees ook:Maffe Marathon bij de Bijenkorf op 2 april van start
Lees ook:Maffe Marathon 2013 gaat 26 maart feestelijk van start
Lees ook:Patricia Paay opent Maffe Marathon van de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>