Maffe Marathon bij de Bijenkorf op 2 april van start

Maffe Marathon (1)De Maffe Marathon van de Bijenkorf start dit jaar op woensdag 2 april om 8.00 uur en duurt tot en met zondag 6 april. Nieuw dit jaar is dat het voor Members van de Bijenkorf mogelijk is om de avond voor de opening al een pre-order te plaatsen. Dat kan door op deBijenkorf.nl of in de Bijenkorf App een verlanglijstje aan te maken.

Robert Bohemen, Directeur Marketing: “Dit jaar is de Maffe Marathon met een looptijd van 5 dagen nog krachtiger dan voorheen, met een focus op nieuwe merken, ruimere openingstijden en volledige multichannelbenadering. De verwachting is dat ruim 40% van de Maffe Marathon omzet via deBijenkorf.nl gegenereerd wordt. Bovendien hebben onze Members een exclusief privilege door al op dinsdagavond te kunnen bestellen via een pre-order op deBijenkorf.nl.”

Lees ook:Maffe Marathon bij de Bijenkorf gestart
Lees ook:Patricia Paay opent Maffe Marathon van de Bijenkorf
Lees ook:Maffe Marathon 2013 gaat 26 maart feestelijk van start
Lees ook:De Bijenkorf viert jubileumeditie Drie Dwaze Dagen 2013
Lees ook:Dertigste editie van de Drie Dwazen Dagen van de Bijenkorf is gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>