Maffe Marathon bij de Bijenkorf gestart

deBijenkorf2014Met een digitaal openingsevenement in de filialen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is vanochtend de Maffe Marathon bij de Bijenkorf gestart. Een avond eerder was er voor Members van de Bijenkorf al een exclusieve mogelijkheid om een pre-order te plaatsen via deBijenkorf.nl. Hier hebben ruim 15.000 klanten gebruik van gemaakt.

Multichannelbenadering
De Maffe Marathon kent dit jaar een looptijd van 5 dagen en is daarmee nog krachtiger dan voorheen, met een focus op nieuwe merken, ruimere openingstijden en volledige multichannelbenadering. De verwachting is dat 40% van de omzet van de Maffe Marathon via deBijenkorf.nl gegenereerd wordt.

Maffe Marathon in cijfers
In aanloop naar de Maffe Marathon is de online campagnevideo in één week al ruim 1 miljoen keer bekeken op het YouTube-kanaal van de Bijenkorf. Het aanbod in de boekjes is in de aanloop naar de actie al ruim 1,6 miljoen keer bekeken. Dat is meer dan vorig jaar in de gehele periode.

Lees ook:Maffe Marathon bij de Bijenkorf op 2 april van start
Lees ook:Patricia Paay opent Maffe Marathon van de Bijenkorf
Lees ook:Maffe Marathon 2013 gaat 26 maart feestelijk van start
Lees ook:Dertigste editie van de Drie Dwazen Dagen van de Bijenkorf is gestart
Lees ook:De Bijenkorf viert jubileumeditie Drie Dwaze Dagen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>