Doutzen Kroes loopt mee in Prada Show – Milan Fashion Week

PRADA_WCFF10_0200Toen wij van Fashion.blog afgelopen woensdag naar Milaan vertrokken voor de Milan Fashion Week zat niemand minder dan Doutzen Kroes bij ons in het vliegtuig. Terwijl we bij de bagageband wachtten op onze koffers vroegen we aan Doutzen wat ze in Milaan ging doen. Aangezien Doutzen momenteel het gezicht is van de Blumarine campagne dachten we dat ze die modeshow bij zou wonen. Dat bleek niet het geval;  Doutzen zou meelopen in de modeshow van Prada.

En jawel, de volgende dag zagen we haar in een geruite jurk in de show van Prada lopen. Ook Nederlands topmodel Lara Stone liep mee in de show.

De collectie van Prada was moeilijk te definiëren. In ieder geval was duidelijk dat de focus in de ontwerpen op de borsten lag. De borsten werden telkens opnieuw benadrukt door plooitjes en ruches.

Foto: Peter Stigter

Lees ook:Doutzen Kroes terug op de catwalk tijdens Londen Fashion Week
Lees ook:Lara Stone als non in Franse Vogue
Lees ook:Doutzen Kroes loopt modeshow tijdens Londen Fashion Week
Lees ook:Yolanthe loopt modeshow tijdens Milaan Fashion Week
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>