Lara Stone als non in Franse Vogue

Lara Stone timmert als topmodel wereldwijd hard aan de weg. Vooral in Frankrijk schijnen ze dol te zijn op het Nederlandse model. Begin dit jaar bracht de Franse Vogue al een editie uit die volledig was gewijd aan Stone. In oktober waren de Franse Vogue en Lara Stone all over the news omdat Stone zwart was geschminkt voor een shoot. En in de nieuwste (december/januari) editie is Lara Stone te zien als non. Nadat haar wenkbrauwen eerder gebleekt waren, zijn ze voor deze shoot zwart gemaakt. Hierdoor is de Brigitte Bardot die velen in haar zagen opeens ver te zoeken.

Op de foto is ook duidelijk te zien dat Stone geen graatmager model is. Onder haar nonnenkap zijn behoorlijk grote borsten zichtbaar.

Met deze shoot laat Lara Stone weer eens zien hoe veelzijdig ze is. Ik ben benieuwd in wat voor gedaante we haar de volgende keer weer kunnen bewonderen.

Lees ook:Lara Stone op cover Franse Vogue
Lees ook:Controverse rond Lara Stone met zwart gezicht in Franse Vogue
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone
Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue
Lees ook:Lara Stone in Central Park shoot voor Vogue Paris

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lara Stone als non in Franse Vogue

  1. Eve_Jordensen

    foto soort van controverse, maar mooi model!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>