2009 zeer succesvol voor model Lara Stone

Een van de Nederlandse modellen die het internationaal erg goed doen, is Lara Stone. De dochter van een Nederlandse moeder en een Britse vader is, sinds zij gecontracteerd werd door modellenbureau IMG, in rap tempo aan het veranderen in een topmodel.

Onlangs zagen we haar in de modeshows van onder andere Givenchy, Chanel, Miu Miu, Hermes en Prada. Maar Lara Stone doet het ook erg goed in de bladen. We zien haar wekelijks opduiken in fotoshoots van de grootste bladen en advertentiecampagnes van de duurtste modehuizen.

De Franse Vogue bracht afgelopen jaar al een ode aan het Nederlandse model en de Britse Vogue gaf haar de titel Girl of the Year.

Al was 2009 al een zeer succesvol jaar voor Lara Stone, wij verwachten dat 2010 helemaal het jaar van Lara Stone wordt. A new Dutch top model is born!

Voor meer catwalkfoto’s van Lara Stone, klik hier.

Lees ook:Lara Stone op cover Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone als non in Franse Vogue
Lees ook:Topmodel Lara Stone gaat trouwen!
Lees ook:Controverse rond Lara Stone met zwart gezicht in Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone in designer-badpakken op de foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>