Het volgende Nederlandse topmodel

Jaha, onze Nederlandse meiden doen het lekker in modellenland. Doutzen Kroes is opeens sinds deze week het bestbetaalde Nederlandse model, maar d’r staan alweer genoeg jonge meiden klaar om deze titel van d’r over te nemen. En Rosanne Doosje zou best wel eens dat model kunnen zijn.

Ik moet U heel eerlijk bekennen: ik kende d’r eerst niet. Gelukkig heb ik attente lezertjes die me attendeerden op deze beauty met de lange blonde krullen.

Het schijnt dat ze vorig jaar mee heeft gedaan aan de beroemde modellenjacht van Elite (gisteren stond er nog een interview met de winnares Lauren Holzhauer in De Telegraaf) en zelfs de Modelmasters heeft gewonnen. Tijdens de internationale Modelmasters van Ford Models eindigde ze als vierde. Trust me, daar moet je heel wat voor in huis hebben, want die meiden zijn allemaal absoluut gorgeous.

En mind you: ze is nog maar 17. D’r studie verpleegkunde heeft ze opgegeven om nu gezellig fulltime model te spelen. Heel slim. Want volgens de site van Modelmasters doet Rosanne het ongehoord goed. Normaal ben ik niet zo van die verkooppraatjes, maar als je nu al wordt gecast door de Amerikaanse Vogue? Tja. Eigenlijk ben je dan gewoon mijn heldin.

Dus move over Doutzen en Rianne: Rosane komt d’r aan.

Lees ook:Is HNTM Victoria te dun?
Lees ook:Bekijk Doutzen Kroes in Nove Zembla teaser!
Lees ook:Doutzen Kroes terug op de catwalk tijdens Londen Fashion Week
Lees ook:Doutzen Kroes gaat presenteren op Net 5
Lees ook:12 meiden in de strijd om de titel: ‘Hollands Next Top Model’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het volgende Nederlandse topmodel

  1. ceetjuh

    Ho0ii ik ken rosanne in het echt!!
    Ze rijd op stal´t reelaer in raalte.
    ik he ponykamp van haar gehad enze is heel aardig

    Groetjes …

      /   Reply  / 
  2. elize

    hoi volgens mijn bronnen is felice roedema het nieuwe top model, ze is net 15 geworden en heeft al shows voor mart visser, ppq, tony cohen etc gelopen, watch her!

      /   Reply  / 
  3. joke

    Félice Roedema

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>