Doutzen Kroes gaat presenteren op Net 5

Doutzen Kroes gaat presenteren. Het Nederlandse topmodel zal aan de slag gaan voor Net5.

Het duurt nog wel even voordat we haar op de buis zien; Doutzen zal namelijk verslag doen van de jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow, die in het najaar van 2011 plaatsvindt. Tegen die tijd zal Doutzen al bevallen zijn van haar eerste kindje samen met DJ Sunnery James.

Doutzen zal de Net5-kijkers laten zien wat er allemaal backstage bij een modeshow gebeurt. Voorlopig blijft het voor Doutzen bij slechts een presentatieklus, maar wij zouden het niet erg vinden om haar vaker op tv te zien.

Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van zoon
Lees ook:Doutzen Kroes is zwanger
Lees ook:Doutzen zwanger van tweede kindje
Lees ook:Doutzen Kroes in geheim getrouwd
Lees ook:Doutzen Kroes in verwachting van zoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>