Is HNTM Victoria te dun?

 

 

 

 

Ochochoch, die arme Victoria…Heb je naar eigen zeggen hét ideale modellenmaatje wordt je nog aan alle kanten aangevallen. En het zijn niet alleen de meiden in huis met hun valse opmerkingen. ( "Ze is zo wit! Dat komt doordat ze niks eet", zegt de één. "Jij bent veel te dun, dus jij moet het Next Topmodel Mansion verlaten", zegt de ander.) Nee, dan de jury….

 

 

 

 

 

 

 

'Je bent wat aan de dunne kant', begint Daphne het gesprek. ( zijn niet bijna alle modellen wat aan de 'dunne' kant als we ze vergelijken met de 'normale' mens?) Ook Hilmar is het er roerend mee eens. ' Hier gaan onze lezers brieven over schrijven. Ik zou mijn chef mode onmiddellijk de opdracht geven een ander model te boeken.' Maar journaliste Rosalie is nog het meest over de zeik. 'Amsterdam, Barcelona, Milaan, ze halen je allemaal onmiddellijk van de catwalk af!' Gelukkig voor Victoria is daar Bastiaan die het maar gelul vindt van zijn medejuryleden. ' Ze is ideaal voor Parijs!' Phillip beaamt:' Deze discussie is al jaren aan de gang, boring!' Nu is Rosalie nog meer over de zeik. 'Sorry hoor, maar ik woon zelf in Parijs! Ik stoor me vre-se-lijk aan die te dunne meisjes op de catwalk. De meiden die de bladen en kleding kopen of de mensen die front row zitten lijken totaal niet op dit soort dunne modellen. ( alleen modellen lijken toch op modellen, of zie ik dat verkeerd?) Wat moet mijn dochter van 17 wel niet denken als ze model wil worden? Modellen moeten eruit zien als 'normale' mensen. ( wij dus, de gemiddelde bevolking, waarvan slechts een heel klein percentage maatje 34 heeft, maar dat even terzijde.)

Anyway, de discussie is nog niet over. Oké ze is vel over been, maar alle andere meiden hebben ook geen grammetje vet teveel op hun lichaam. Zo groot is het verschil dan toch ook niet? Kies als jury zijnde dan ook een keertje voor modellen met een ruime maat 36 of maat 38/40. Want die modellen zie je zelden. Het is of heel dun en anders ben je direct een grote maten model met minimaal maat 44. Beetje krom…vind je ook niet?

Lees ook:Couturier Mart Visser selecteert modellen voor feestcollectie
Lees ook:Plus-size winnares America’s Next Top Model uit de kleren
Lees ook:Fashion voor de kleine en slanke vrouw
Lees ook:HNTM: géén tranen om vertrekkende Lily
Lees ook:HNTM Kim over haar nieuwe job als topmodel

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Is HNTM Victoria te dun?

  1. Rebecca

    Haar lijf is mooi, ze is zo rijp voor haute coutures show. Ja ze is dun, net als 99.99% van de modellen!

      /   Reply  / 
  2. -BB

    Ze is wel echt heel dun.. als ze loopt ziet ze er zo kwetsbaar uit enz. Maar goed, kan ze waarschijnlijk niks aan doen. Hoop ik, ik ben egt fel tegen anorexia en mensen geef toe, Victoria is wel een egte (Th)inspiration
    voor de mensen met een eetstoornis. Nah, naar mijn mening dan. Slank is mooi, maar overdrijven is ook een vak ;)

      /   Reply  / 
  3. SLANKIE

    LOL. haha
    vet overdrijven over andermans lichaam. Ik weet zeker dat er nog magerdere mensen zijn hier op aarde, maar wordt daar ook al dat heisa over gemaakt?! Ik maak me eerder zorgen om die vrouw met de smalste taille ter wereld xD (

      /   Reply  / 
  4. mariekee

    ze is echt heel dun, is wel lullig dat dr nu wordt gezegt dat ze te dun is, terwijl dat zoo veel zijn in de modellenwereld. alleen is al wel beter dat ze dat nu beetje gaan denken, misschien wordt het dan nog weer is normaal..

      /   Reply  / 
  5. rebel

    Belachelijk dat die andere modellen haar zo afkraken. Ja ze is dun, erg dun zelfs…maar die andere modellen, die zelf zeker allemaal héél gezond eten, gaan te ver!

    http://rebel-chic.blogspot.com

      /   Reply  / 
  6. anoniem

    Victoria is soms echt raar bezig.Bij alles wat ze eet gaat ze gelijk op de loopband.De andere modellen zijn ook dun maar die gaan niet bij alles wat ze eten op de loopband.
    VICTORIA IS TE DUN EN GEEN GOED MODEL

      /   Reply  / 
  7. Petra

    Als dat meisje van het plaatje de model is waar jullie het over hebben dan is dit mijn mening:

    Ja, ze is erg slank maar mager? Een skelet? Nee!! Ze is volgens mij gewoon tenger gebouwd. Ik vind het een mooie meid op deze foto…Ikzelf heb maat 42 en kom van de maat 54 af. Maar zou toch graag een stuk slanker willen zijn!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>