Heetgebakerde supermodellen

Misschien is het de honger, wellicht is het drugs of misschien hebben supermodellen licht ontvlambare persoonlijkheden.. Maar ze hebben wel erg hun best gedaan afgelopen week om in het nieuws te komen door hun explosieve gedrag. Dat schrijft The Guardian vandaag. En het was nu eens niet Naomi Campbell.

Een week geleden werd het Deense gezicht van het lingeriemerk Victoria’s Secret, May Anderson, afgevoerd nadat ze zich ernstig had misdragen aan boord van een Martinair vliegtuig dat op weg was van Amsterdam naar Miami. Mevrouw zou onder meer een stewardess hebben geslagen en zich verzet hebben tegen d’r arrestatie. Natuurlijk ontkende haar advocaat later alles. Heel goed van May. Kennelijk goed naar Naomi C. gekeken. Die flikt dat trucje ook al jaren.

Afgelopen weekend had je de poppen letterlijk aan het dansen toen het russchische topmodel Marzena Kamizela spontaan op d’r stoel begon te swingen. Dankzij een interventie van de voormalige Engelse voetballer Danny Mills, ging de vrouw weer zitten. Ik weet niet of ze dat uit zichzelf heeft gedaan, want volgens Mills moest zij met touwen vastgebonden worden aan haar stoel. Dat zal een hilarisch tafereel zijn geweest.

Toen hadden we natuurlijk nog het derde incident, waarbij het derde model Tatyana Simanava, uit een bus viel. De schat zag een nooduitgang aan voor de toiletdeur en kukelde regelrecht op de snelweg. Vanuit haar ziekenhuisbed eist ze nu tonnen aan schadevergoeding. Uit een bus vallen, hoe verzin je het? Maar toch, dit derde geval vind ik anders. Een typisch geval van hele domme pech. Kan de beste overkomen.

Toch, ik word een beetje moe van al die modellen-incidenten die elkaar in hoog tempo opvolgen. Kom op meisjes. Jullie zijn modellen. Zolang je geen rockster bent of Kate Moss heet kom je met dit soort gedrag niet weg. En Naomi’s gedrag is ook so last season…

Ik heb er echt genoeg van. Ik ga eens een advies opvolgen van een blog-lezer en schrijven over Nederlandse modellen. Een Rosanne Doosje bijvoorbeeld.

Lees ook:Naomi ziet ze vliegen deel 2
Lees ook:Naomi Campbell mishandelt chauffeur
Lees ook:Naomi wordt weer eens beschuldigd van mishandeling
Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Mooie Gisele is jarig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>