Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model

Topmodel Naomi Campbell (39) zou binnenkort een aantal nieuwe afleveringen van het programma Britain’s Next Top Model gaan presenteren. Vlak voor de opnames heeft Naomi Campbell zich echter terug getrokken…

Naomi Campbell zou de presentatrice van Britain’s Next Top Model, Lisa Snowdon, vervangen, omdat de show met Snowdon niet succesvol genoeg was. Er werd gezocht naar een echt Brits diva supermodel als tegenhanger van de Amerikaanse Tyra Banks. Die werd in Naomi Campbell gevonden, maar helaas trok de diva zich terug vanwege logistieke afspraken en omdat de partijen het niet eens konden worden over de hoeveelheid tijd die Naomi in het programma zou moeten steken. Er zal nu snel gezocht moeten worden naar een vervangster.

Op de foto: Naomi Campbell
Bron foto: flickr.com

Lees ook:Naomi Campbell mishandelt chauffeur
Lees ook:Naomi Campbell praat met Oprah over haar diva-gedrag
Lees ook:Naomi Campbell kunst
Lees ook:Coco Rocha, Karolina Kurkova en Nigel Barker in The Face
Lees ook:Naomi Campbell in jury modellenprogramma The Face

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>