Shoptip: Raak Amsterdam

 

De meeste Amsterdammers weten Raak moeiteloos te vinden, maar voor mensen buiten de stad is het wellicht nog een vrij onbekende winkel. Zonde, want Raak is één van de mooiste en fijnste winkels in Amsterdam. Niet alleen ik, ook tal van BNers en andere fashionjunks, zweren bij de winkel.

 

 

De winkel is verdeeld over vier verdiepingen en het interieur ziet er erg gezellig, knus en luxueus uit met prachtige kroonluchters en gigantisch hoge paskamers. Het assortiment bij Raak is zeer divers. Van behoorlijk prijzig tot redelijk betaalbaar. Ze verkopen veel vernieuwende en in Nederland vrij unieke merken als Tara Jarmon, Whiite, Marlene Birger en Soaked in Luxury. Eigenaar Jos van Raak staat dan ook bekend om zijn gevoel voor mooie nieuwe merken. En ze zijn ook allemaal even vrouwelijk en glamoureus. Vorige week showde Jos van Raak overigens ook zijn eerste eigen lijn avondjurken tijdens de modeshow van Raak.

Mocht je nou binnenkort weer in Amsterdam zijn, neem dan zeker even een kijkje in dit kleine ‘warenhuisje' vol prachtige jurken, schoenen, tassen en nog véél meer!
Raak is te vinden op de Leidsestraat 79 in Amsterdam.

 

Lees ook:BN’er parade bij Raak Amsterdam
Lees ook:BN’ers op catwalk tijdens Raak modeshow 2011/2012
Lees ook:V&D ondergaat metamorfose
Lees ook:Falke opent winkel in Amsterdam
Lees ook:JE T’EME opent nieuwe webshop (gratis goodiebag)

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Shoptip: Raak Amsterdam

  1. Josee

    Niet alle leuke winkels zitten alleen in Amsterdam. Zeker Raak is een prachtige winkel, maar ik heb er net een in Ede gevonden, die is pas drie weken open. Me And Mai Fashion, een mooie winkel die niet onder doet voor de winkels in Amsterdam. En omdat ik zelf uit Ede kom ben ik er heel trots op. http://www.meandmaifashion.nl

      /   Reply  / 
  2. Pien

    Oké Raak heeft de goede merken maar verder vind ik het een winkel waar de verveling flink is toegeslagen. Kauwgom kauwenden pubers die moeten verkopen, een zooitje in de winkel en een interieur waar maar erg weinig aandacht aan is gegeven. Voor de “wannabees” onder ons vast een must. Ik prefereer meer uitstraling.

      /   Reply  / 
  3. Marieke

    Raak is inderdaad een beetje achteruit gegaan…Ik ben tegenwoordig meer fan van Noon en Elle Pret a Porter tegenover de Raak.

      /   Reply  / 
  4. Glovely

    Net zoiets als Raak, maar dan leuker én dichter in de buurt.

    Embrace

      /   Reply  / 
  5. Glovely

    Sorry, link gaat fout.

    Embrace

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>