Falke opent winkel in Amsterdam

Het Duitse beenmodehuis FALKE opende afgelopen weekend de deuren van haar nieuwste winkel in Amsterdam. Hiermee is Nederland een derde FALKE winkel rijker.

In de nieuwe winkel zullen alle FALKE collecties verkocht worden waaronder de beenmode lijnen voor dames, heren en kinderen. Tevens zijn hier de menswear lijn, de sportcollectie (FALKE Ergonomic Sport System) en de exclusieve luxury lijn verkrijgbaar.

“Een passende winkellocatie voor FALKE in Amsterdam was al langer een wens van ons. De juiste locatie vinden was alleen wat lastig. De laatste jaren hebben we een duidelijke kwaliteitsontwikkeling in de Leidsetraat opgemerkt. Door de groei van internationale premium labels in combinatie met de passage in deze straat – en natuurlijk – de karakteristieke grachten erom heen, is dit de perfecte locatie voor ons.” legt Paul Falke uit.

Voor de inrichting van de winkel zijn er veel herkenbare details uit de FALKE winkels in Antwerpen, Maastricht en Den Haag gebruikt. Daarmee zet FALKE haar visie opnieuw neer over een moderne lifestyle en esthetica. Een plaats waar instincten worden gevolgd, trends worden gezet en waar zelfverzekerde individualisten samen komen met de wens zichzelf te differentiëren van de rest. De kwaliteit en creativiteit van FALKE brengt deze wens tot realiteit.

De nieuwe FALKE winkel bevind zich aan de Leidsestraat 21 in Amsterdam.

Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april
Lees ook:FALKE Leg Aesthetics combineert stijl en functionaliteit
Lees ook:FALKE lanceert duurste sok ter wereld
Lees ook:Paul Smith opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Deens modelabel Envii opent eerste winkel in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>