Kim Kardashian getrouwd in Vera Wang

Kim Kardashian is getrouwd. De dertigjarige realityster stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met haar verloofde Kris Humphries. De brunette droeg op haar huwelijksdag een strapless Vera Wang trouwjurk met een rok van tule, een subtiel hoofdsieraad en een sluier. Haar lange bruine lokkken had ze vastgebonden.

De huwelijksceremonie en het feest vonden plaats in Montecito, Californië. Daar was een enorme zwart/witte tent gebouwd voor het huwelijksspektakel van Kim en Kris. De dresscode van Kim’s huwelijk was tevens zwart/wit. Tussen de gasten op het huwelijk bevonden zich onder meer Eva Longoria, Lindsay Lohan, zangeres Melanie B, zangeres Avril Lavigne, zangeres Ciara, Ryan Seacrest en de tenniszusjes Venus en Serena Williams.

Het huwelijk zou zo’n tien miljoen dollar hebben gekost, maar vele bronnen beweren dat Kim geen cent aan haar eigen huwelijk heeft hoeven te betalen. Sterker nog, ze zou er, dankzij slimme deals, zelfs op verdienen. Zo zou People magazine maar liefst 1,5 miljoen dollar hebben betaald voor de rechten van de exclusieve beelden van het huwelijk.

Het volledige huwelijk zal in oktober uitgezonden worden op E! maar de eerste kiekjes van Kim Kardashians ‘huwelijk zijn hier alvast te bewonderen.

Lees ook:De opvolger van Hedi Slimane
Lees ook:Paris Hilton aangeklaagd door producent hairextensions
Lees ook:het bestbetaalde supermodel
Lees ook:Simpele Jessica Simpson?
Lees ook:Eerste babyfoto dochter Jessica Simpson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>