De opvolger van Hedi Slimane

Eerder deze week berichtte ik er al over: ontwerper Hedi Slimane wordt waarschijnlijk gedumpt door Dior. Over een mogelijke opvolger speculeerde iedereen toen nog. Maar volgens www.womensweardaily.com is de belgische designer Kris van Assche, de voormalige rechterhand van Slimane, al benaderd voor de job.

Ok, een soort van Hedi Slimane 2 dus.

Kijk maar eens naar de foto. Kris en Hedi hebben best wel wat van elkaar weg. Het zijn beide van die tengere, androgyne types. Ze hebben dus ook al jaren lang met elkaar samengewerkt bij YSL Rive Gauche en later dus Dior Homme. Tot Kris in 2005 voor zichzelf begon.

Dus Dior krijgt straks met Kris wel hetzelfde soort designerin huis en ze weten wat ze aan ‘m hebben. Plus ze hoeven hem waarschijnlijk niet bijna twee miljoen euri te betalen…Dat wil Hedi wel hebben als salaris en dan wil ‘ie ook nog eens de rechten behouden op zijn eigen merknaam en de kans krijgen om zijn eigen heren,- en dameskleding op de markt te brengen.

Het lijkt mij duidelijk.

Dior wisselt de ene kip met de gouden eieren voor de andere in. Een kwestie van stuivertje wisselen….

Lees ook:Hello Girls, Hello Kris!
Lees ook:Word Hedi Slimane gedumpt door Dior?
Lees ook:Yves Saint Laurent wordt Saint Laurent Paris
Lees ook:Hedi Slimane weg bij Saint Laurent
Lees ook:De nieuwe IT-bag: De ‘Emmy’ van Mulberry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>