Word Hedi Slimane gedumpt door Dior?

‘Nee!’. Dat was de eerste gedachte die bij me opkwam toen ik las op www.vogue.co.uk dat ontwerper Hedi Slimane misschien Dior verlaat. Volgende maand loopt zijn driejarige contract af en het is onzeker of dat verlengd wordt, dankzij de salariseisen van meneer Slimane.Tenminste, dat wordt beweerd.

Maar ik zou het wel heel erg dom vinden als Dior Slimane laat gaan…

De man is een instituut. Hij maakt de meest prachtige, slank gesneden en elegante kostuums. Weliswaar voor androgyne, tenger gebouwde mensen, maar toch. Vanwege zijn pakken heeft Karl Lagerfeld zichzelf op een dieet van koffie en cola-light gezet, omdat de man perse in Slimane’s ontwerpen wilde passen. Ik bedoel maar.

Maar toch lijkt het erop dat Dior niet kiest voor deze kip met de gouden eieren. Rumor has it dat er al lang vervanging wordt gezocht voor de beste man. Een doodssteek voor Dior. Alleen hebben ze het zelf nog niet door. Huilden we ook allemaal niet tranen met tuiten toen Tom Ford Gucci verliet? Sindsdien is Gucci Gucci niet meer. Basta.

Maar als ze het toch doen? Misschien kunnen Karl Lagerfeld en Hedi Slimane wel samen iets gaan doen. Karl is ook al gedumpt door het Hilfiger imperium. Her lijkt mij een gepaste manier om wraak te nemen….

Lees ook:De opvolger van Hedi Slimane
Lees ook:Yves Saint Laurent wordt Saint Laurent Paris
Lees ook:Hedi Slimane weg bij Saint Laurent
Lees ook:Hello Girls, Hello Kris!
Lees ook:Karl Lagerfeld: ‘Ik heb een antenne om trends te herkennen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>