Simpele Jessica Simpson?

Je zou denken dat Jessica al haar handen vol heeft aan d’r scheiding met bijna ex-hubby Nick, maar nu heeft de voormalige Newlywed er nog een probleempje bij. Tarrant Jeans klaagt de zangers aan, omdat mevrouw zich niet aan een deal heeft gehouden. De Tarrant Apparel Group wil daarom nu 100 miljoen dollar (?) zien van de zangeres. Want wat heeft Jes nu precies gedaan?

Het schijnt dat ze in 2004 een contract met Tarrant Jeans heeft gesloten om het gezicht te worden van de lijn Princy. Maar daar had ze achteraf toch niet zo zin in. Mevrouw weigerde zich zelfs te laten fotograferen in de kleding. En toen haar ook nog eens gevraagd werd wat haar favo jeansmerk was, antwoordde het gansje ‘true religion’ in plaats van Princy. Dat werd op zijn zachtst gezegd niet zo gewaardeerd door de mensen van Taggart Jeans. Die klagen haar nu aan voor contractbreuk.

Ik ben erg benieuwd naar de beweegredenen van Jes om niet modelletje te willen spelen voor Princy. Misschien vond ze de kleding wel oprecht lelijk. Wie weet hield ze zich meer bezig met haar wankelende huwelijk of met haar minnaars, je weet het niet. Wellicht is ze echt dom, en is dit weer eens een van d’r ondoordachte acties.

Ik ben nog aan het twijfelen. Maar ik geef Jes wat krediet en hou het op de eerste optie. Wat denken jullie?

(bron: www.fashionunited.nl)

Lees ook:Naomi houdt wel erg van haar Chip and Pepper jeans
Lees ook:Het ideale alternatief voor de baggy en skinny
Lees ook:Bas Kosters gaat zaterdag los.
Lees ook:Al Quds jeans, de naam zegt genoeg
Lees ook:K Karl Lagerfeld

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Simpele Jessica Simpson?

  1. Liz

    Ik zet in op de volgende optie: na de opnames (en de afvalrace) van Dukes of Hazard was haar kont dermate mooier dan voorheen dat ze die dus ook in een veel mooiere broek wilde steken!

      /   Reply  / 
  2. Pieter

    Toevallig kon ik gisteren een DVD’tje van Newlyweds op de kop tikken en heb ik met aandacht Jessicas fashion-search in NY gezien…over smaak valt te twisten…maar ze zei wel dat ze altijd andere kleren mooier vindt dan haar stylisten en dat dat wel eens tot discussies leidt. Misschien is het hier een beetje hetzelfde geval?
    Of ze vindt de kleding niet chic genoeg. Mevrouw Simpson heeft een Louis Vuitton-verslaving en houdt van merkkleding, wat niet zo hip is als Princy natuurlijk.

      /   Reply  / 
  3. Larry Cooke

    Princy, die naam alleen al aan je kont. In Beverly Hills zou ze geslacht worden. Too trashy…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>