Het ideale alternatief voor de baggy en skinny

Zoek je een alternatief voor een baggy boyfriend jeans, maar gaat een skinny te ver? Mustang Jeans heeft het antwoord. En dat levert nog een city chic look op ook.

Jeans met een rechte pijp en een strakkere band om de enkels. Die zijn een perfect alternatief voor de boyfriend pants met opgerolde broekspijpen. En zo’n denim met een potloodsilhouet is ook weer niet zo extreem als een hardcore skinny. Daarom lijkt de Sophie uit de najaarscollectie 2009 van Mustang Jeans het ideale midden tussen baggy en strak.

Volgens Mustang Jeans is de Sophie niet alleen prettig draagbaar, maar kan je er ook makkelijk een city chic look mee creëren. Een paar pumps en een mooie tas en je bent al klaar! Maar eigenlijk is er ook geen enkele reden om bij dit modelletje (dat nog geen 90 euro kost) je enkellaars in de kast te laten staan.

Op de foto: Jeans Sophie uit de najaarscollectie 2009 van Mustang Jeans

Lees ook:Skinny rokken zijn de nieuwe skinny jeans
Lees ook:Baggy trousers in alle soorten en maten
Lees ook:Celebs gaan voor boyfriend jeans
Lees ook:Zomerkleding draag je ook in de herfst
Lees ook:It’s raining jeans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>