De Sofia Coppola voor Louis Vuitton collectie

 

Fan van gelegenheidsontwerpers? Dan is de Limited Edition collectie van Sophia Coppola voor Louis Vuitton misschien iets voor jou. De collectie bestaat uit slouchy tassen, cluches en sandaaltjes. Sofia wilde de collectie vooral in de klassieke Vuitton stijl houden. De SC bag komt in vier verschillende versies; grijs suede, navy of bordeax kalfsleer en een versie met het bekende LV monogram. De clutches hebben een sluiting geïnspireerd op de sloten van de klassieke Louis Vuitton koffers. Super bijzonder vind ik de collectie persoonlijk niet…op de slouchy navy tas na dan. De collectie in vanaf maart 2009 te koop.

Lees ook:Marc Jacobs over de najaarscampagne van Louis Vuitton – video
Lees ook:Lara Stone & Louis Vuitton: de eerste beelden
Lees ook:Comme des Garçons bestaat 40 jaar
Lees ook:Madonna poseert voor Louis Vuitton
Lees ook:Nederlands topmodel gezicht Louis Vuitton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>