Dior introduceert Dior Homme Cologne met Robert Pattinson als boegbeeld

Robert Pattinson, het nieuwe gezicht van Dior Homme, zet zijn ongedwongen verleidingskracht in voor de nieuwe campagne van Dior Homme Cologne. Ongestoord, in de felle zon en met de wind in de haren. Op zijn gemak wandelt hij in de buitenlucht, elegant en nonchalant tegelijk. Alle regels en conventies lijkt hij aan zijn laars te lappen. Zijn geur vertoont een sterke gelijkenis met zijn karakter. Een unieke sfeer waarbinnen zijn elegantie hem de kans biedt om vrij en onbezorgd te zijn. Waar uiterlijk vertoon plaats maakt voor pure klasse. Het akkoord van een mythische geur die opnieuw is vormgegeven volgens de tijdloze visie van François Demachy. Een frisse en vasthoudende geurcompositie die soberheid en helderheid uitstraalt. Een stijloefening die laat zien dat er gezocht is naar de mooiste grondstoffen: Bergamot uit Calabrië, Grapefruitbloesem en Witte Musk. De ongecompliceerde luxe van instant geluk.

Lees ook:Johnny Depp voor Dior Nouveauté: Sauvage
Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:Robert Pattinson nieuwe gezicht Dior Homme Fragrance
Lees ook:Miss Dior lanceert Miss Dior Blooming Bouquet parfum
Lees ook:Bar Rafaeli in zomerzoette Escada campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>