Johnny Depp voor Dior Nouveauté: Sauvage

Johnny Depp is het gezicht van Dior Nouveauté: Sauvage. Vanaf het allereerste begin heeft Dior de man telkens weer met opvallende geuren weten te verrassen. Dior bewijst keer op keer dat het mannen begrijpt, met hun mannelijkheid, hun subtiele verschillen en hun twijfels. Met iedere geur en ieder verhaal ontstaat een persoonlijkheid, een unieke man met een eigen wereld. Een Dior-held met de krachtige uitstraling van een filmster…

Nu, voor het eerst in 10 jaar tijd, nodigt Dior de man uit om nieuw terrein te verkennen. Deze door François Demachy gecreëerde geur koestert de ziel van Dior. Een fysiek intense schok met de aantrekkingskracht van een grote klassieker; een ongeremd en onverwacht geurspoor met een krachtig verfrissende compositie. Mannelijk en vol zelfvertrouwen; een radicale creatie voor de authentieke man. De naam is provocerend, met een subtiele verwijzing naar Dior. Een rechtdoorzee geur die zonder schroom zijn ware aard laat zien: ‘Sauvage’.
Johnny Depp, body and soul

Johnny Depp is nog nooit eerder het gezicht van een geur geweest. Nu is hij de ‘Sauvage’ man van Dior. Johnny Depp werkte samen met grote namen als Tim Burton, John Waters, Jim Jarmusch, Kusturica en Terry Gilliam. Zijn lange carrière is een aaneenschakeling van gedurfde keuzes. De door Depp gespeelde personages zijn intens en ongrijpbaar.

Lees ook:Johnny Depp is het nieuwe gezicht van mannengeur Dior
Lees ook:Johnny Depp en Vanessa Paradis na 14 jaar uit elkaar
Lees ook:Miss Dior lanceert Miss Dior Blooming Bouquet parfum
Lees ook:Dior introduceert Dior Homme Cologne met Robert Pattinson als boegbeeld
Lees ook:Olsen Twins grote winnaars CFDA Awards 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>