Bar Rafaeli in zomerzoette Escada campagne

Een zomerzoete campagne en een elegante flacon met gouden dop; de nieuwe geur van Escada is er één om bij weg te dromen. Especially Escada Delicate Notes is een frisse variant op de originele rozengeur van modehuis Escada.

Bar Rafaeli is het gezicht van de jeugdige geur en zegt erover: “Ik ben dol op frisse geuren. Ik ben ook dol op het luchthartige vleugje luxe van Especially Escada Delicate Notes, omdat het je helpt even aan de werkelijkheid te ontsnappen en je gevoelens ruim baan te geven. Ook inspireert deze geur me om speelse en leuke dingen te doen die ik niet eerder gedaan heb.

Especially Escada Delicate Notes is sinds mei 2012 verkrijgbaar in flacons van 30, 50 en 75 mililiter.

Lees ook:HEMA introduceert luxe bodylijn
Lees ook:Benetton United Dreams lanceert Dream Big
Lees ook:Viktor & Rolf introduceren limited edition Flowerbomb
Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:Esacada Born in Paradise parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>