Zomertrend 2010: de harembroek

We kunnen er niet meer omheen: de harembroek-trend is absoluut een feit. Niet iedereen zal er meteen om staan te juichen, maar met een beetje inzet, is er voor bijna iedereen wel een geschikt model te vinden.

Het leuke aan de harembroek is namelijk dat je deze zo gek kunt dragen als je zelf wilt. Je kunt voor de veilige optie gaan en kiezen voor zwart of beige, maar je kunt ook lef tonen door bonte kleuren en drukke prints te dragen.

Dan kun je ook nog variëren qua pasvorm, want lang niet alle harembroeken zijn even in het oog springend. Je hebt de ietwat wijde modellen met een klein beetje een laag kruis, maar er zijn ook de zogenaamde Aladin-broeken waarbij het kruis bijna op je enkels hangt.

De stofkeuze is tevens bepalend voor de uitstraling van de broek en tenslotte is er nog het aantal plooien. Aangezien vouwen en plooien deze zomer toch al erg populair zijn, kun je gerust een sterk geplooide variant uitkiezen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van deze zomertrend? Kijk dan hier voor een overzicht van diverse harembroeken ontworpen door topdesigners als MaxMara, Etro, Badgley Mischka, Moschino,Givenchy, Kenzo en Karl Noten.

Foto: Peter Stigter

Lees ook:Nieuwe trend: de harembroek voor mannen
Lees ook:Broekentrends zomer 2009: de harembroek
Lees ook:Hoe slanker, hoe beter?
Lees ook:Zomertrend: mode-origami
Lees ook:AIFW: Jeroen van Tuyl showt sterke mannencollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>