Harem Time

Wat MC Hammer in de jaren tachtig liet zien, kunnen we deze zomer en winter volop dragen: de harembroek. Styliste en schoenenkenner Cynthia Nieuwendijk van Get that shoe legt uit welke schoenen de harembroek het meest elegant en stads maken.

Let goed op het materiaal van de harembroek: zijde valt eleganter dan jersey. En vergeet prints. Zorg wel dat het contrast van de broek met de top duidelijk is – denk: strak/ wijd – en houd de bovenkant en sieraden simpel.

De harembroek in combinatie met een overhemd zorgt voor een meer geklede look, met t-shirt erop wordt de broek casual en echt stoer is de broek in combinatie met een motorjasje.

Hakken zijn een perfecte match voor de harembroek. Ze geven je extra lengte en aangezien de broek bol is, zullen hakken de benen slanker doen lijken. Het hoeven echt geen torenhoge hakken te zijn om de outfit stads en elegant te houden. Een mooi klein hakje zal de broek net een extra modisch tintje geven. Het zal wat lef vereisen, maar jong en oud kunnen hem dragen.

Op de foto: Harembroeken van All Saints, Balmain, Top Shop (tekst Cynthia Nieuwendijk)

Lees ook:Nieuwe trend: de harembroek voor mannen
Lees ook:De harembroek in een latex jasje
Lees ook:Kleur je outfit met schoenen
Lees ook:The Chino is back!
Lees ook:Zo draag je deze zomer espadrilles

1 Reacties // Reageer

One thought on “Harem Time

  1. Danielle

    ik heb er eentje.. die ik bijna dagelijks aan doe als ik thuis ben.. nu nog eentje scoren voor buitenshuis! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>