Moeders en hun Mini Me’s

Kinderkleding wordt steeds meer een kopie van mode voor volwassen', zo meldt de Twentsche Courant Tubantia. Zelf heb ik gewerkt bij Bambini Kids Magazine, een glossy tijdschift met o.a. kindermode, en sindsdien ben ik verzot op kindermode. Weekelijks kwam er een nieuwe lading kinderkleding binnen en tijdens het uitpakken klonken er tientallen 'ooooh's' en 'aaaah's' op de redactie. We waren allemaal weg van de zomerse jurkjes en stoere denim jeans. Ja, ook wij wilden deze kleding wel dragen…..

(Vingino)

Het is een nieuwe rage. Moeders maken van hun dochters Mini Me's. De markt voor kinderkleding is behoorlijk gegroeid en dan vooral de markt voor kindermerkkleding. Hierdoor kunnen moeders heel anders shoppen voor hun kroost. Merken als Esprit en Mexx doen het niet meer zo goed, die zijn te gewoontjes volgens vele moeders. Het moet allemaal een stuk hipper en stoerder, net als hun eigen kleding. Kledingmerken als Miss Sixty, Replay en Diesel springen hier massaal op in met tuinbroekjes, skinny jeans en zelfs hakschoenen. Dat een inie-minie Diesel Jeans behoorlijk wat kost , zo rond de €100,- , maakt ze niet zoveel uit. ( Tip: Vingino is momenteel hét merk en ook nog eens zeer betaalbaar)

Of de dochters het zelf ook zo leuk vinden om net als mama gekleed te zijn, is nog maar de vraag. Zij lopen liever in knalroze jurken en Lelli Kelly schoenen vol glitters. De beste oplossing? Mix&Match jouw skinny jeans met haar knalroze shirtje vol glitters, hartjes en bloemen. Dan zijn beide partijen tevreden!

Mama's Choice (Vingino)

Daughter's Choice (Lelli Kelly)

Lees ook:Moeders, geen excuus voor onmodieuze kinderen
Lees ook:John Galliano ontwerpt kinderlijn voor Diesel
Lees ook:Fashion Flashback: Diesel Kid is geen kind meer
Lees ook:It’s official: lichte jeans zijn een must
Lees ook:Skinny white jeans zijn zowaar draagbaar…

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Moeders en hun Mini Me’s

  1. miss

    Verschrikkelijk! Een kind hoort geen een of ander sieraad te zijn. We hebben de chihuahua’s gehad en nu kinderen. What’s next?

      /   Reply  / 
  2. kristien

    sorry maar die foto van dat meisje met minirok en hakken vind ik wel heel erg ver gaan…

      /   Reply  / 
  3. Annemarie

    Ik vind deze kleding wel erg leuk, ook voor de kids!!!

    Alleen zou ik er geen kousen onder doen maar gewoon een ouderwetse mailot…en die hakken staan echt niet bij een kind!!! is niet goed voor hun groei en voor hun zelf ook helemaal niet fijn lijkt me??!!! doe er dan een paar stoere laarzen onder met platte hak!!!
    Dan heb je een stoere outfit maar wel kind vriendelijk!!!!

      /   Reply  / 
  4. wen

    Hi,

    Ik vind die combi helemaal leuk zoals op de foto, behalve dan die schoenen maar die zijn voor de foto want op andere foto’s zie je goed dat de schoenen het meiske een paar maten te groot zijn (zien er ook niet echt uit als kinderschoenen)…Als je de hele folder van Vingino bekijkt zie je dat het een beetje gaat om kleine meisjes die dromen om prinsessen te zijn en wat is dan het eerstse wat een meisje doet?? De schoenen met hakken van mama aantrekken … toch? hihihi

    Gelukkig bieden de merken allemaal ook nog voldoende roze, frutsels en glitter zodat er voor iedereen genoeg te kiezen is. Inderdaad gewoon mixen en matchen zodat je kind zijn/haar eigen smaak kan (uit)dragen.

      /   Reply  / 
  5. sharon

    vingoino outlet!

    http://www.pittigenstoer.nl

    die hakken is inderdaad gewoon voor de foto.
    vingino heeft mooie kwaliteit en zeer betaalbaar.

      /   Reply  / 
  6. sharon

    vingoino outlet!

    http://www.pittigenstoer.nl

    die hakken is inderdaad gewoon voor de foto.
    vingino heeft mooie kwaliteit en zeer betaalbaar.

      /   Reply  / 
  7. AlleKleertjes.nl

    Lieve mensen,

    Ik heb een mooie webwinkel met merkkleertjes voor jongens en meisjes van 0-12 jaar. Kleertjes van oa. Jottum outlet, Aurobelle, Pour La Fille, Tjoelup, Moodstreet, S.Company en Pirouette. Regelmatig heb ik buitenkansjes van Ralph lauren, Gaastra en meer

    http://WWW.ALLEKLEERTJES.NL

    Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden als je eens een kijkje wilt nemen. Klanten die via dit blog binnenkomen krijgen nu 10% KORTING. Vermeld dit dan even bij de opmerkingen van de order zodat we de korting kunnen verrekenen.

    Je bent van harte welkom. Niet goed = geld terug en verzenden binnen 24 uur na betaling.

    Liefs Ilse

      /   Reply  / 
  8. merkkleertjes

    Hoi,

    Ik vind vingino wel stoer hoor voor kinderen, maar niet alle modellen want soms vind ik het iets te volwassen.

    Wellicht kunnen jullie eens een kijkje nemen in mijn webwinkel http://www.merkkleertjes.nl Nog een klein beetje vingino, maar veel meer andere leuke dingen die andere webwinkels niet hebben en met een scherpe prijs.

    Kom snel http://www.merkkleertjes.nl

      /   Reply  / 
  9. Mas&zo

    Leuk of niet leuk, smaken verschillen nu eenmaal. Daarom bieden wij een in onze internetwinkel voor ieder wat wils.

    Neem eens een kijkje op http://www.masenzo.nl

      /   Reply  / 
  10. Carin

    Amazingkids heeft de grootste voorraad Vingino.
    Hier vind je altijd de gehele collectie.

    Kijk ook een op http://www.amazingkids.nl

      /   Reply  / 
  11. Linda van Doorn

    Vingino is een leuk merk, verkoop ik zelf ook, maar niet altijd even goed van kwaliteit! Lelli Kelly, ach ja, echt voor meisjes. Het maakt mij niet uit, mijn kinderen mogen hun eigen smaak hebben al zijn ze nu nog te klein (2 en 4). Hopelijk is dat iets uit mijn eigen winkel: Kinderkleding Hippie, http://www.kinderkledinghippie.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>