Moeders, geen excuus voor onmodieuze kinderen

Modebewuste moeders krijgen het weer een beetje makkelijker. Sinds kort is er een nieuwe startpagina voor webwinkels met kinderkleding, Shoptopia. Nu heb je geen enkel excuus meer om je kinderen niet in de mooiste mode te hijsen!

Shoptopia, dat klinkt behoorlijk volwassen en serieus. Toch is deze startpagina voor online verkrijgbare kinderkleding vrolijk en speels. Het samenwerkingsverband van webwinkels voor kindermode geeft een kleurig overzicht van verschillende soorten aanbieders.

Winkels met nieuwe collecties, tweedehands en outlet zijn op een rij gezet en van een toelichting voorzien. Zo zie je in één oogopslag dat Tante Trees verrassend hip propageert en Koekeloereonline is gespecialiseerd in designer outlet.

Shoptopia biedt ook een vindservice: als je op zoek bent naar een bepaald kledingstuk, laat de website je weten of het in een van de aangesloten winkels verkrijgbaar is. Ook de onvermijdelijke nieuwsbrief en prijsvraag ontbreken niet. Zo wordt het wel héél verleidelijk om de kinderen alsmaar in de nieuwste mode te steken…

Op de foto: Logo van Shoptopia

Lees ook:Koopjes in outletcentra op een rij
Lees ook:L’OREAL NEDERLAND OPENT OUTLET STORE
Lees ook:Roermond beste outletcenter van Europa
Lees ook:Designer kinderkleding voor het goede doel
Lees ook:Drie nederlandse outlets zijn meer dan genoeg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Moeders, geen excuus voor onmodieuze kinderen

  1. Sacha

    Handig, zo’n overzicht van leuke webwinkels!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>