Najaarstrend: grijs

Dit najaar voeren meerdere kleuren in de collecties de boventoon, maar mark my words: grijs gaan we heel vaak terugzien. Alle tinten. Van duifjesgrijs tot metaillic: grijs wordt het. Vergis je niet: dit grijs is beslist niet saai of kleurloos. Je kunt juist fijn combineren en varieren.

Draag er bijvoorbeeld een knalkleur of een dierenprint op om je look wat meer pit te geven. Of probeer eens verschillende grijze stoffen met elkaar te combineren. Draag bijvoorbeeld een gebreide trui op een zijden rok. Natuurlijk kun je ook gaan voor een ladylike jurkje. Zoals deze van Alexander McQueen op de foto. Als de jurk soberder is knoop je een brede zwarte riem om je taille en voila: je ziet eruit als een stijlvolle mademoiselle.

Natuurlijk kun je ook altijd grijze accesoires aanschaffem. Ik noem een pet, schoenen een sjaal of een fijne tas.

Check voor meer inspiratie www.net-a-porter.com

Lees ook:Investeer in een jurkje met print
Lees ook:Best Basic Boot
Lees ook:Country classics zijn terug in modeland
Lees ook:Procter & Gamble gaat Alexander McQueen geuren produceren
Lees ook:Ontwerper Alexander McQueen pleegt zelfmoord

1 Reacties // Reageer

One thought on “Najaarstrend: grijs

  1. Melissa

    Het fijne aan grijs is dat het zo goed combineert met roze. Roze gaat natuurlijk goed met alles, maar grijs is altijd heel mooi erbij. Ik word dus erg blij van dit nieuws!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>