De hotste accessoire van dit moment: de bagboy!

Vergeet de mini hondjes, een kindje op je arm of de supergrote tas; de bagboy is het nu het hotste accessoire. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Volgens de krant is een bagboy een knappe, jonge man die -als bijverdienste- je inwijden in de geheimen van trendy wijken, je winkeltassen dragen, champagne voor je bestellen en zelfs taxi’s aanhouden. Hmmm, dat klinkt als de man van mijn dromen. Er is alleen een maar.

Ze bieden alleen hun diensten aan in Londen en Parijs. Zo heeft de gezamenlijke middenstand van de Londense hippe wijk Seven Dials de bagboy diensten in het leven geroepen. Nu leiden knappe twentysomethings je voor een vergoeding naar de shoppinghotspots.

Ook in Parijs zijn er bagboys, alleen noemen ze het hier ‘winkelgids’. Een stuk minder sexy benaming als je het mij vraagt. Daarbij loop je ook nog grote kans een vrouwelijke winkelgids te treffen.

Ja daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag. Een vrouw? Een jonge aantrekkelijke vent, dat is wat we willen. Een lekkerdje die niet zeurt als je de tiende winkel aandoet, minstens vijf kledingstukken adviseert om te passen, eerlijk zegt wat je staat en nog eens je tassen draagt ook? Ideaal. Ik zou graag met zo’n kerel trouwen, maar zul je net zien dat al die bagboys gay zijn….

Lees ook:Viktor & Rolf over Kate Middleton
Lees ook:De sleehak is hot deze zomer!
Lees ook:De najaarstrend van 2010: vrouwelijke vormen
Lees ook:Schoenentrend: de bergschoen met sleehak
Lees ook:Lang leve de shopgirl

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “De hotste accessoire van dit moment: de bagboy!

  1. Giovanni

    Geef mij maar een baggirl. Niks bagboy. Ik wil een lekker wijf die niet uren in winkels staat te passen zonder rekening te houden met haar gezelschap of zeurt over hoe ze eruit ziet. Nee, geef mij maar een lekker ding die meegaat en naar winkels die ik leuk vind, interesse toont in dingen die ik ook leuk vind en dan ook nog is mijn tassen draagt!

    Ik zou graag met zo’n geweldige stoot willen trouwen, maar ja, sinds er nog steeds veel te veel egoistische kippetjes als bovenstaande zijn, zijn die moeilijk te vinden.

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    Dat wordt dan zoeken.. Maar hou me vooral op de hoogte als je eindelijk je kippetje hebt gevonden;-)

      /   Reply  / 
  3. mark

    hij noemde volgens mij jou een kippetje, danielle. niet goed gelezen? hij zoekt volgens mij een lieve vrouw die rekening houdt met hem als ze gaan winkelen i.p.v. alleen aan haarzelf te denken. klinkt mij ook wel logisch in de oren eigenlijk.

      /   Reply  / 
  4. Danielle

    Jazeker Mark, ik heb het juist heel goed gelezen, en voelde me ab-sol-uut niet aangesproken ;-) Ik wil ook alleen maar een bagboy. jullie een baggirl. Prima toch? Daarom heb ik hem ook heel veel succes gewenst, want dat wordt een lange, lange zoektocht. Dus voor jou ook succes!

      /   Reply  / 
  5. william d.

    nee hoor, danielle. ik heb zo’n vriendin. ze houd rekening met me, en ik met haar. als de 1 het ff zat word, gaan we gewoon ff uit de winkel. en voor de ander ook. naar elkaar luisteren, heet dat. doen we trouwens ook buiten de winkelstraat. zeker nieuw voor je… heb medelijden met je vriend (als je die al hebt?).

    tip voor de gasten hier. als je aan het daten bent kan je een soort winkel-test doen met je date. als je zo is als danielle, gelijk dumpen. als ze rekening kan houden met je(net zoals jij met haar doet), houden! zo kan je een beetje zien hoe ze in het echte leven ook is.

      /   Reply  / 
  6. Danielle

    Nou jongens, goed om te weten: d’r is hoop! Meisjes die zich gedragen als onbaatzuchtige, gedienstige vriendinnetjes kunnen zich melden bij bovenstaande heren!

      /   Reply  / 
  7. Liz

    Uhhmmm thanks but no thanks. Jammer dat een geestig geschreven stukje direct reacties oproept waarin zelfreflectie en humor mijlenver te zoeken zijn. Hebben deze mannen soms traumatische ervaringen opgelopen in de Kalverstraat dat hun diepste emoties zo naar boven komen?

      /   Reply  / 
  8. Elle

    Ik zeg gewoon lekker alleen gaan winkelen, werkt het beste, je kan zo lang naar die broek blijven staren in de spiegel als je wil. Kan je nog een keer teruggaan naar een winkel zonder iemand mee te hoeven sleuren. Geen hangende man om je heen die veel liever ergens anders is maar te suf is om dat duidelijk te maken en dus als een lam achter je aan waggelt. Verschrikkelijk. Mannen die zo slap zijn om een hele dag mee te gaan winkelen met hun vrouw maar het eigenlijk verschrikkelijk vinden. Daar knap ik op af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>