Return of the supermodel look

Modellen met jonge, ronde gezichtjes en grote bambi-ogen zie je momenteel overal opduiken in modebladen. But no longer! Het wordt weer tijd voor de look van de supermodellen van weleer. Denk onder meer aan een Linda Evangelista en een Christy Turlington. Dat beweert de Britse krant The Guardian vandaag.

We schijnen allemaal groot genoeg te hebben van die meisjes die er niet ouder dan vijftien uit zien en het moeten hebben van hun naturelle uitstraling. Dames, het wordt weer tijd voor glam.

Want kunnen we ons allemaal niet die goeie, oude tijd herinneren dat alle modellen van die hoge jukbeenderen, dikke wenkbrauwen, nog dikker glanzend haar, volle lippen en sterke kaaklijnen hadden? Cindy, Karin, Christy, Linda, Paulina, Claudia, dat waren nog eens wijven! Zelfs je vriend bladerde met groot enthousiasme door al die modebladen. Zogenaamd voor de trends. Jaja, staren naar Cindy Crawford bedoelde de man. En ik heb nog nooit een vent gehoord die het een musthave vindt om een kalender van Natalia Vodianova aan te schaffen (als ‘ie er al is).

Dus goodbye kleine-meisjes-look, laten we weer eens gaan voor de chic van de supermodellen uit de jaren negentig. Neem onder meer een bloedrode lipstick, accentueer je jukbeenderen met een fijne blush en breng je wenkbrauwen in shape (maar hou ze wel dik). Doe een spaans getint (polkadot) jurkje en hoooooge hakken en je look is compleet. Wat mij betreft is naturel so last season. Wat vinden jullie?

Lees ook:Yummy mummy Christy Turlington voor Yves Saint Laurent
Lees ook:Supermodellen in nieuwste video Duran Duran
Lees ook:Nieuws aan het modellenfront
Lees ook:Kate flikt het weer…
Lees ook:Cindy Crawford wederom het gezicht van VanHaren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Return of the supermodel look

  1. Ellen

    Way to go girl, keap up the good work!

      /   Reply  / 
  2. Janine

    ik vind de modellen die eruit zien als buitenaardse wezens niet leuk ik vond ook cindy crawford leuker.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>