Kate flikt het weer…

De fashionista’s van de Britse Vogue hebben wel heel veel op met Kate Moss, want weer plaatsen ze haar op de cover van de britse Vogue. En dat is ongeveer voor de honderdste keer?

Ik ben dol op Kate. Echt waar. Maar dit vind ik ietwat overdreven. Ze staat er -verdorie- een keer in de drie maanden op. Ik word het een beetje zat. Er zijn toch wel meer supermodellen dan Kate?

Genoeg supermodellen lijkt mij. En d’r lopen ook genoeg Britse exemplaren van rond. Kate Moss is bepaald niet de enige. En het is niet zo dat Kate nu niet meer aan het werk komt na d’r coke-schandaal-annex-Pete-Doherty-avontuur. Miss Moss heeft het nu weer druk met al d’r nieuwe campagnes.

Ik zou het toejuichen als de toonaangevende modetijdschriften weer eens nieuwe, frisse gezichten op de cover zetten. Geen Kate, geen celebs..Gewoon leuke, mooie, jonge supermodellen-in-spe.

Lees ook:Kate heeft d’r 23ste Vogue cover te pakken
Lees ook:Photo of the Week: Kate Moss voor Britse Vogue
Lees ook:Kate Moss gaat voor goud
Lees ook:Kate Moss sexy as ever voor Just Cavalli
Lees ook:Kate Moss’ beste VOGUE covers sinds 1993

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kate flikt het weer…

  1. Liz

    Vooruit, je hebt een punt hoor. Ik verlang ook wel naar een mooie, donkere of exotisch ogende schoonheid. Maar ik moet zeggen dat Kate er wederom fantastisch uitziet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>