De krul er in!

Goed nieuws voor meisjes met krulhaar die al jaren proberen met de sluike haar trend mee te doen. Leg de steiltang dit voorjaar en zomer maar weg, want de krul gaat in het haar. Dat zei opperkapper Leco van Zadelhoff tijdens de uitreiking van de jaarlijkse L’Oréal Color Trophy. En als Leco van Zadelhoff het zegt, dan gebeurt het ook. Weet iedereen het nog? De Leco look? Half vrouwelijk Nederland liep met een donker lijntje en een lichte lipstick op de lippen. De man zette hiermee een trend die meer weg had van een nachtmerrie.

En na al die jaren van het haar glad föhnen, wordt nu het haar gekruld. Let wel, een jaren tachtig permanentje mag van de kappers nog steeds niet. De toverwoorden van nu zijn structuur, beweging en volume.

Ook de winnaars van de Trophy vielen in de prijzen door hun krullencreaties. Nou ja, de coupes hadden meer weg van ontplofte Afro-kapsel, maar er was inderdaad structuur, beweging en veel, heel veel volume te ontdekken. Aan die voorwaarden, met gevaar voor eigen vingers, hadden de meisjes keurig voldaan.

Want om het allemaal lekker natuurlijk te krullen bewerkte een van de winnaars, Myra Seuren, het haar met krulspelden en een speciale tang. ‘Heel gevaarlijk voor je vingers en een hels karwei’. Knap hoor, maar vrij onbegrijpelijk. Kunnen de kappers die steiltang eindelijk in de la leggen, halen ze er weer zo’n andere nare tang bij. Vast Leco’s invloed.

bron: www.detelegraaf.nl/ www.coosdejoodefotografie.nl

Lees ook:Danie Bles trouwt in zelfontworpen jurk op Capri
Lees ook:Beauty-expert Leco nu ook op Instagram
Lees ook:LECO BODY SHIMMER voor een perfecte glow
Lees ook:Designer fashion van BN’ers in de verkoop!
Lees ook:Leco: ‘Goed zien’ is net zo belangrijk als ‘er goed uitzien’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>