Designer fashion van BN’ers in de verkoop!

BN’ers zoals Leco van Zadelhoff, Caroline Tensen en Monique de Bouvrie hebben designer fashion uit hun kledingkast gedoneerd aan goededoelenorganisatie Orange Babies. Die verkoopt de Versaces, Chloé’s en Hermèsjes nu via webshop Designer-vintage.com!

Honderdvijftig items van merken zoals Gucci, Chanel, Hermès, Miu Miu, Prada en Etro. Dat was de opbrengst van een inzamelingsactie voor goededoelenorganisatie Orange Babies op 8 oktober 2009. Ondernemers, PC Hooft babes en BN’ers doneerden designer vintage uit hun kledingkast, die Orange Babies vervolgens kan verkopen om geld in te zamelen voor hulp aan vrouwen met HIV in Afrika.

De ingezamelde tassen van Chloé, schoenen van Tod’s en sjaals van Hermès worden sinds 9 oktober verkocht via de webshop van Orange Babies op webwinkel Designer-vintage.com. Ook de afdankertjes van BN’ers zijn nu dus binnen ieders bereik! Voor 125 euro heb je al een paar oranje sandaaltjes van Tod’s (afkomstig van styliste Suze Mens). En fans van Caroline Tensen en Leco van Zadelhoff kunnen zich te buiten gaan aan beige pumps van Dior (145 euro) respectievelijk een kinderjasje van Chloé (45 euro).

Een echt topstuk is de blauwe mouwloze jurk van Versace (325 euro) die Monique de Bouvrie aan het goede doel doneerde. Een buitenkansje voor vrouwen met een Italiaanse maat 40 (= Nederlandse maat 36)!

Op de foto: Kinderjasje van Chloé van Leco van Zadelhoff (foto André Blom)

Lees ook:BN’ers dumpen hun exclusieve tweedehandsjes tijdens vintage for charity party
Lees ook:BN’ers doneren vintage voor een goed doel
Lees ook:Doneer aan Orange Babies en win een oranje shopper van Dolce en Gabanna
Lees ook:Designer kinderkleding voor het goede doel
Lees ook:Bas Kosters billendoekjes voor Orange Babies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>