CHRIS BROWN LANCEERT EIGEN KLEDINGLIJN IN EUROPA MET EXCLUSIEVE WINKEL IN AMSTERDAM

De Amerikaanse zanger en stijlicoon Chris Brown maakt vandaag bekend dat hij morgen een eigen winkel opent in Amsterdam. De opening luidt de Europese lancering in van zijn Black Pyramid-kledinglijn. Black Pyramid zal voor het eerst in Europa verkocht worden vanuit Chris Browns tijdelijke winkel in de Kalverstraat, waarna de zanger van plan is de rest van Europa te veroveren. De decembercollectie is hier exclusief verkrijgbaar tot en met 18 december. Vanaf 1 januari zal Black Pyramid verkrijgbaar zijn bij een groot aantal winkels in Europa.

Collecties
Met deze lancering is de verkoop van Black Pyramid in Europa een feit. Naast Amsterdam bieden steden als Barcelona, Parijs, Londen en Milaan vanaf januari 2017 een maandelijks wisselende collectie van de populaire artiest aan. Zijn decembercollectie is beperkt verkrijgbaar en is tot en met 18 december exclusief te koop in zijn eigen Black Pyramid Store, aan de Kalverstraat 101.

Kleed je als Chris Brown
Black Pyramid wordt gedragen door een groot aantal celebrities, waaronder Kim Kardashian, Fetty Wap, French Montana en Jhené Aiko. “Als kind stond mode voor mij al gelijk aan het gevoel van de eerste schooldag, of kerstmis,” zegt Chris Brown. “Met Black Pyramid wil ik mijn fans laten zien wat voor kleding ik zelf echt tof vind en deel ik dit graag met de rest van de wereld door zelf betaalbare kleding te ontwerpen en aan te bieden. Ik kom graag in Amsterdam en ben blij het hier te lanceren!”

Exclusieve opening
De Black Pyramid Store heeft morgen een exclusieve VIP-opening om 16.30 uur voor artiesten en pers. Vanaf 18.00 uur is de winkel toegankelijk voor het publiek. De opening zal verzorgd worden door 3D-artiest Ramon Bruin. De Black Pyramid Store laat de belevingswereld van Chris Brown tot leven komen met een unieke mix van sport, art en fun; een must-see voor de fans. Kijk hier voor het Black Pyramid-lookbook.

Lees ook:Jimmy Choo winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:G-Star RAW store in Citymall Almere officieel geopend
Lees ook:Paul Smith opent eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend
Lees ook:Karl Lagerfeld winkel Amsterdam geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>