Marc by Marc Jacobs winkel Amsterdam geopend

Marc Jacobs fans kunnen sinds vandaag hun hart ophalen in de gloednieuwe Marc by Marc Jacobs store aan  de Utrechtsestraat in Amsterdam. Hoewel de officiële opening gepland staat voor 14 december opende het Amerikaanse modelabel vandaag al de deuren van haar winkel.

Goodies & Gadgets
Leuk aan de Marc by Marc Jacobs winkel is dat er voor iedereen iets te kopen valt. De collectie bestaat namelijk voor een groot deel uit zeer betaalbare mode-accessoires, stijlvolle goodies en originele gadgets zoals sleutelhangers, telefoonhoesjes, mutsen, print T-shirts en laptophoezen.

Adres
Marc by Marc Jacobs is gevestigd aan de Utrechtsestraat 120 in Amsterdam.

Volg je Fashion.blog al op Facebook?

Lees ook:Marc Jacobs naakt voor nieuw parfum-ad
Lees ook:Marc Jacobs Splash verovert de zomer van 2016!
Lees ook:Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!
Lees ook:Marc Jabobs gaat bikini’s ontwerpen
Lees ook:Een goede reden om naar Parijs af te reizen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>