De Bijenkorf onthult feestseizoen commercial

De Bijenkorf presenteert vandaag de commercial in het thema van ‘Castle of Dreams – alles voor de feestdagen van u dromen’. Het is voor het eerst in de recente geschiedenis dat de Bijenkorf een tv-commercial ontwikkeld voor de feestdagen. Vanaf zondag 27 november is deze 3 weken op televisie te zien. Speciaal voor de commercial is de muziek gecomponeerd door de Nederlandse singer-songwriter Naomi Snell. Naomi is bekend van Giels Talentenjacht waar ze nu bij de laatste 11 deelnemers zit.

“Wij zijn bij de Bijenkorf enorm trots en blij met deze commercial. Hij laat de warmte en schoonheid zien die de Bijenkorf deze feestdagen wil uitstralen. Het gaat om samenzijn met dierbaren en uiting geven aan vriendschap en liefde’’, aldus Marjolijn Meynen, directeur Marketing & Communicatie van de Bijenkorf.

De commercial is een animatie die plaatje voor plaatje met de hand is getekend. Het gaat over een egel die geen knuffel kan geven door zijn scherpe stekels. Zijn vriend de vos gaat in het kasteel op zoek naar een oplossing en komt uit bij een schatkamer vol cadeaus. Het team achter de animatie heeft onder andere meegewerkt aan producties van Walt Disney, Warner Brothers en DreamWorks. Naomi Snell creëert met haar stem de sfeer en beleving die passen bij de warmte van het feestseizoen.

Lees ook:Naomi Campbell kunst
Lees ook:Nadav Kander laat mode dansen voor de Bijenkorf
Lees ook:Tilda Swinton siert de Bijenkorf Freedom of Fashion campagne
Lees ook:Warm de winter in met magnetronsloffen
Lees ook:Doutzen in Victoria’s Secret commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>