Dressesonly.nl opent nieuwe webshop voor eigen label SRNDPTY

Px187MzExMjIyOS0wLTE3OTQ3NTg4MDI=Dressesonly.nl lanceert een nieuwe webshop met daarin enkel collecties van het eigen label SRNDPTY. De ondernemende zussen Jolanda en Miriam Swaans koesterden al enige tijd de wens om hun eigen merk verder uit te bouwen, maar onder de vlag van Dressesonly.nl tops en rokjes verkopen, vonden zij niet geloofwaardig. Om die reden is www.srndpty.nl in het leven geroepen, een shop waar de complete SRNDPTY collectie, die wekelijks wordt vernieuwd, nu online beschikbaar is. Alle items van het merk worden in eigen huis ontworpen en de eerlijke, kleinschalige productie vindt volledig plaats in ambachtelijke ateliers in Nederland.

Mooie pasvormen en stoffen van de beste stoffenhuizen
SRNDPTY is sinds 2011 verkrijgbaar bij Dressesonly.nl en groeide in de afgelopen jaren uit tot het best verkochte merk in de shop. Jolanda: “Vrouwen hechten veel waarde aan mooie pasvormen, rijke stofkwaliteiten en een eerlijke productiewijze. Door de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, kregen we steeds meer inspiratie over het maken van verschillende soorten kledingstukken. Vanaf het najaar van 2015 hebben we hard gewerkt aan verbreding van de collectie en zijn we samenwerkingen gestart met stoffenhuizen die tot de beste van Europa behoren. En nu is dan eindelijk ook de webshop online.” Om de vaste klanten van Dressesonly.nl gemak te bieden, zijn de SRNDPTY tops, blouses en rokjes aankomende maanden ook via Dressesonly.nl te koop. Maar daarna gaan is de splitsing definitief en wordt SRNDPTY.nl echt een zelfstandige online brandstore.

Altijd een goed gevoel
Doel van SRNDPTY is en blijft de vrouw voor elk moment iets moois te bieden waarin ze zich goed voelt. Miriam: “De bredere en steeds wisselende collectie biedt bovendien extra mogelijkheden om te mixen en matchen. Tijdloze items gaan tot je vaste basisgarderobe behoren en met de trenditems maak je je look voor een bepaald seizoen compleet. SRNDPTY is subtiel, dus wij verwerken trends in de details. Het is vooral belangrijk dat een vrouw met SRNDPTY haar persoonlijke stijl kan ontwikkelen en benadrukken. Wij brengen gedurende het hele seizoen bijna wekelijks vernieuwing in de vorm van items die je op dat moment kunt dragen. De collectie is dus continu anders.”

Lees ook:Daryl van Wouw bij Dressesonly.nl
Lees ook:Belgisch modemerk verovert hart van Nederlandse fashion liefhebbers
Lees ook:Modewebsite Netaporter introduceert iPad App
Lees ook:Newsflash! Online modeshow voor Jan Taminiau
Lees ook:BRUUNS BAZAAR X THE NEXT CLOSET

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>