Belgisch modemerk verovert hart van Nederlandse fashion liefhebbers

unnamed unnamedFashion, friends en fun. De key ingrediënten van het modemerk LolaLiza. Deze 100% Belgische modeketen heeft de deuren geopend van haar grootste flagship store in Nederland. Gevestigd in Utrecht telt dit fashion walhalla drie verdiepingen waar de complete collectie wordt gepresenteerd. De collectie bestaat uit vijf verschillende lijnen: CITY, CASUAL, IN THE MIX, STUDIO L en ZOË LOVEBORN & PRINCESS ZOË. LolaLiza biedt met een uitstekende eerlijke service, inspirerende collecties en een warm ontvangst de ultieme shopping experience voor iedereen. Kom je alleen, met een vriendin, je moeder of dochter, LolaLiza is your new best fashion friend!

Fashion – Vakmanschap & design
Het 100% Belgische modemerk LolaLiza is ontstaan vanuit de wens om fashion betaalbaar en toegankelijk te maken voor elke vrouw. Lola staat voor extravert en een tikje ondeugend, terwijl Liza staat voor natuurlijke elegantie. Het symboliseert enerzijds de verschillende kanten die in een vrouw kunnen schuilen en anderzijds de brede doelgroep die dit merk bereikt. Sexy, comfortabel en elegant of juist extra feestelijk, het aanbod omvat verschillende stijlen, van tijdloos en jong preppy tot vintage en een vleugje glamour. De designers van het merk zetten hun creativiteit, vakkennis en inzicht in modetrends in om fashionable items voor elke gelegenheid te ontwikkelen. De collectie, bestaande uit vijf verschillende lijnen, wordt volledig in house geproduceerd en onderscheidt zich door kleur en mooie prints die één en al levenslust uitstralen. Kies voor chic en elegant met de CITY collectie of creëer in een handomdraai een sportieve maar tevens trendy outfit met de CASUAL lijn. Speciaal voor modeliefhebbers die zowel overdag als in de avond stijlvol op pad gaan, biedt IN THE MIX vrouwelijke, comfortabele items. Uniek binnen de LolaLiza collectie is STUDIO L, een lijn van modieuze en glamorous items die exclusief verkrijgbaar zijn in maat 42 tot en met 52. Tot slot biedt LolaLiza met de ZOË LOVEBORN & PRINCESS ZOË lijn kleurrijke, speelse items met een retro touch voor moeder en dochter. Kortom, prachtige collecties waarbij puur vakmanschap zorgvuldig wordt gecombineerd met kleurrijke en uitgesproken designs.

Lees ook:ST. studio lanceert de Frame bag
Lees ook:OLCAY GULSEN LANCEERT FASHION RECYCLE PROGRAMME SAMEN MET LEGER DES HEILS
Lees ook:Vero Moda komt met ultramodieus Vero Moda Very
Lees ook:Ervaar de nieuwe Body Line van Moroccanoil
Lees ook:Sandwich presenteert Spring 2016 collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>