P.C. Hooftstraat wordt verbouwd en her-opend

qQvDB8QsF4FSZwkVpz9w-FBfpcWkiWPUUtjW73BoLOHYf7wZg4sLnHPjz93jFBdDOc4pMKT3FJtITxDr8nZznSmhbxF8RuqiXv0vuubvrqMqk40LgLvooUA_KtG8JsC5nR09L-RfrI6k5uQwC8GRVBUum-lU1Rfu5ukK1XM=s0-d-e1-ftOp donderdagavond 3 september wordt de P.C. Hooftstraat officieel heropend. Het plan om de straat een metamorfose te geven door het op te knappen was er al sinds 2006 en nu, bijna tien jaar later, is het deze zomer gelukt om de straat het uiterlijk te geven wat het verdient. Dankzij inzet van de winkeliers, Paul Slettenhaar (VVD) en projectleider Ger Kuijlenberg, wordt de straat begin september opgeleverd.

Afgelopen vrijdag werd er tussen de bouwwerkzaamheden een pop-up barbecue georganiseerd voor buurtbewoners en winkeliers met hulp van The Hospitality Group, om een sneak-preview te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Op 3 september wordt de straat officieel geopend en hebben de winkeliers van 19.00 tot 21.00 uur verschillende activatie voor winkelend publiek.

Voor meer informatie over de her-opening van de P.C. Hooftstraat, neem contact op via onderstaande gegevens.

Lees ook:P.C. Hooftstraat officieel geopend door Paul Slettenhaar & Ronald en Frank de Boer
Lees ook:Vogue Fashion’s Night Out komt naar Nederland
Lees ook:Word jij Miss PC Hooftstraat?
Lees ook:Burberry opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:Meer verkooppunten Geddes & Gillmore

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>