The Next Closet gaat internationaal

The Next ClosetSinds enige tijd neemt tweedehands (online) shoppen duidelijk toe in populariteit bij modeliefhebbers. Het is makkelijk, toegankelijk en betaalbaar. Die must-have tas is een seizoen later ineens een stuk haalbaarder in prijs maar daarom niet minder leuk. Het peer-to-peer platform The Next Closet speelt hier op een natuurlijke manier op in en maakt het heel makkelijk om designerkleding te kopen en verkopen.

TNC Times & Europese uitbreiding
De TNC Times is de laatste aanvulling van The Next Closet; een online magazine over stijl, fashion, lifestyle en sustainability. Hier lees je interviews met o.a. Linda Tol en Heleen Hulsmann en doe je inspiratie op voor de laatste trends en acties. Voor ‘Curator of the Week’ cureren Nederlandse stijliconen items van The Next Closet, en vertellen zij meer over drijfveren en persoonlijke stijl. Daarnaast geeft de TNC Times startende creatieven een podium om hun werk en visie te delen.

The Next Closet is tevens bezig uit te breiden naar Antwerpen, Brussel en Berlijn. Eind juni wordt de Engelstalige site gelanceerd en zullen er veel Europese ‘The Closet Of’ shoots volgen. Johanna Schneider, Berlijnse designer voor onder anderen Nike en Acronym, is hier een duidelijk voorbeeld van. Bekijk haar Closet hier.

Lees ook:BRUUNS BAZAAR X THE NEXT CLOSET
Lees ook:ONE DAY SHOP van The Next Closet in hotelkamers van het INK Hotel Amsterdam
Lees ook:Win kaarten voor de Amsterdam Fashion Week
Lees ook:HKU Fashion Graduation Show 2017: veel meer dan mode alleen
Lees ook:Zalando campagne SS15 met Arizona muse en Ola Rudnicka

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>