Zalando campagne SS15 met Arizona muse en Ola Rudnicka

Zalando Arizona MuseKnuffelen met dierbaren, snel het laatste nieuws doornemen of de sportschool in voor een ochtendworkout – zo starten de modellen uit onze laatste campagne hun dag. Om het plezier van een typisch ochtendritueel te delen komt de online retailer met haar nieuwe Are You Ready? Lente/Zomer campagne voor 2015. In de video, geregisseerd door New Yorker Gordon von Steiner, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Arizona Muse, Ola Rudnicka, Christopher Folz, Jessie Li en Sabrina Loffreda. Zij laten de nieuwste items uit de SS15 collectie zien die op zalando.nl verkrijgbaar zijn.

Niets leuker dan je ´s ochtends klaar maken voor een nieuwe dag. Het ultieme moment voor jezelf en een kans om met je kleding een statement te maken naar de buitenwereld. De meer dan 1.500 merken die bij Zalando verkrijgbaar zijn, lopen uiteen van TOPSHOP tot Love Moschino en bieden je alles op het gebied van mode, schoenen, maar ook premium collecties en sportkleding. Met de Are You Ready? campagne laat Zalando speels zien wat haar nieuwste collectie te bieden heeft.

In deze campagne laat de Europese retailer zien hoe je een all-over denim of 70’s vintage outfit draagt, dat bloemen zeker te combineren zijn met andere prints, de army stijl ook buiten het leger gedragen wordt en dat alles te mixen is met basic items. Of je nu zin hebt om je helemaal op te doffen, je meer kiest voor een casual look of je een designer stuk juist graag met basic items combineert: Zalando maakt je klaar voor een nieuwe dag.

Lees ook:Collectie Danie Bles te koop bij Zalando
Lees ook:ZALANDO LANCEERT TOPSHOP AT ZALANDO CAMPAGNE, WAAR JE OOK BENT.
Lees ook:Zalando brengt Tommy x Gigi Collectie naar Europa
Lees ook:Topshop verkoopt vanaf september bij Zalando
Lees ook:Nathalie Rykiel toont top 5 van H&M-Rykiel collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>